Zamieszczone przez szkoda
Od dziś mamy nowy regulamin działu giełda
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez SowiecinaAle mimo wszystko ostrzeżenie dla mnie za wspomnienie partii politycznej na forum gdzie niemal wszyscy mają to w głębokim poważaniu jest nieco dziwne?
inna sprawa, że rozpoczynanie politykierstwa na forach internetowych może prowadzić tylko do dość szybkiego zamknięcia tematu, który wcześniej i jeszcze szybciej przerodził się w bagnosaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Sowiecina, bo swoim sposobem bycia jest prowokowanie jak u pewnego polityka gdzie jego naszośc jest najmojsza czy jakoś tak ale sie tak zachowujesz nie umiesz przyjąc do wiadomości że cała odpowiedzialność za przekręty jeśli nie ma odpowiednich zapisów spada na administracje ciekaw jestem czy tak samo bys mówił jakby ci przyszło pismo i komisariatu i musiał sie tłumaczyć ze to nie ty jesteś wielbłądem, ale trzeba byc tym kim cie nazwałem aby tego nie zrozumieć i głosic wełniane poglądy
Komentarz
-
-
Dobra dajcie sobie spokój regulamin jest taki jaki jest nikt nie chce zostać oszukanym ,zawsze można prześledzić posty i dowiedzieć się gdzie i od kogo można coś kupić ,można też sprawdzić użytkownika jak długo jest na forum itp. po prostu tu czy gdzie indziej trzeba być ostrożnymSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasSowiecina, bo swoim sposobem bycia jest prowokowanie jak u pewnego polityka gdzie jego naszośc jest najmojsza czy jakoś tak ale sie tak zachowujesz nie umiesz przyjąc do wiadomości że cała odpowiedzialność za przekręty jeśli nie ma odpowiednich zapisów spada na administracje ciekaw jestem czy tak samo bys mówił jakby ci przyszło pismo i komisariatu i musiał sie tłumaczyć ze to nie ty jesteś wielbłądem, ale trzeba byc tym kim cie nazwałem aby tego nie zrozumieć i głosic wełniane poglądy
EDIT - nie wbiło mi posta - był taki:
Zamieszczone przez shadoCiekawe czy mówiłbyś to samo jakbyś musiał tłumaczyć oszukanym użytkownikom, że nie mamy ŻADNEJ możliwości weryfikowania wiarygodności sprzedawców. Wielu z nich zostało oszukanych przez własną "niefrasobliwość". No bo kto normalny wysyła zupełnie w ciemno dużą kasę (czasami kilkaset złotych i więcej) komuś kogo nie zna? Jeśli uważacie, że to normalne to zaraz wam podam mój numer konta.
Jeśli do tego doszłyby wycieczki na policję jak pisał kolega z forum golfa to ta giełda na pewno by już nie istniała, bo nie sądzę by komuś z was chciało się ciągle robić wycieczki na komisariat tłumacząc się nie ze swoich win.
Zamieszczone przez shadoZ drugiej strony są też użytkownicy, którzy są dość długo na forum, ale ograniczają się do czytania. Ze względu więc na nich zostawiliśmy taką furtkę.
W sumie jednak przekonałeś mnie Shado co do tych środków. Nie z powodu oszustów, lecz z powodu oszukanych, którzy dadzą się najpierw oszukać, a potem na Was wszystko zwalają itd. To rozumiem.[/b]
[ Dodano: Nie 06 Mar, 11 21:56 ]
Zamieszczone przez sebastian7905Dobra dajcie sobie spokój regulamin jest taki jaki jest nikt nie chce zostać oszukanym ,zawsze można prześledzić posty i dowiedzieć się gdzie i od kogo można coś kupić ,można też sprawdzić użytkownika jak długo jest na forum itp. po prostu tu czy gdzie indziej trzeba być ostrożnym
Komentarz
-
-
Panwie po co ta dyskusja zawsze się znajdzie ktoś co ma jakieś Ale. Przeczytać i zapoznać się z nowym regulaminem i zastosować i tyle.
Osobiście uważam posunięcie za dobre a nawet bardzo dobre.
a wątek zamknąć i tyle.
ps. Kocham was i reżim na tym forum dlatego tu jestem[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76Panwie po co ta dyskusja zawsze się znajdzie ktoś co ma jakieś Ale. Przeczytać i zapoznać się z nowym regulaminem i zastosować i tyle.
Osobiście uważam posunięcie za dobre a nawet bardzo dobre.
Przecież nikt nikogo tu na sile nie trzyma. :!:.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Myślę że pomysł dobry. Tyle tylko że nawet jeżeli sprzedający będzie wystawiał swoje przedmioty na aukcjach, a będzie chciał kogoś oszukać to i tak to zrobi. Sam jestem żywym przykładem tego. Kupowałem od forumowicza przez allegro, a i tak zostałem oszukany. Całe szczęście kwota nie duża, bo allegro się na wszystko wypięło.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dontakMyślę że pomysł dobry. Tyle tylko że nawet jeżeli sprzedający będzie wystawiał swoje przedmioty na aukcjach, a będzie chciał kogoś oszukać to i tak to zrobi. Sam jestem żywym przykładem tego. Kupowałem od forumowicza przez allegro, a i tak zostałem oszukany. Całe szczęście kwota nie duża, bo allegro się na wszystko wypięło.Virus injected!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez scr008no teoretycznie taka sama, ale w praktyce sprowadza się to na ogół do tego co napisałem, bo w grę wchodzą np rozmowy telefoniczne. na allegro jest wszystko czarno na białym.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bzyq_74Uważam że każda aukcja powinna mieć linka z aledrogo itp. z wyjątkiem wiadomo stałych handlarzy.
Ale żeby tego typu środki działały, to musiałby istnieć rozbudowany system ocen, płatności, itp, a od tego są specjalistyczne portale a nie forum Internetowe.
Trzeba usunąć dział giełda i już, ponieważ powoduje komplikacje i konieczność spowiadania się na Policji z nie swoich grzechów, na zasadzie, że admin portalu odpowiada za treść.
Albo godzimy się na jakieś ryzyko, które mimo takich - hmmm - restrykcji ale raczej łatwo do do obejscia, że ktoś zostanie tutaj oszukany, albo usuwamy problem przez likwidację subforum giełda i nie jesteśmy dzięku temu posądzani o współudział, paserstwo, itp.
Komentarz
-
Komentarz